Gondolatok az ásóbékák feneke alól

Az első 1000-es, és ami előtte volt...

2022. január 19. 06:42 - Németh András

Így majd egy hónappal a pillanat után feltűnt, hogy az egyik csoportom, elérte az ezres tagságot. Köszönet nektek a kariajit!



Az Aszód Természeti Értékei csoportról beszélek a fészbúkról. Amely a 2010-es évek második felében kábé megkerülhetetlenné vált, újdonságával leuralta kishazánkat, és bár a fiatalok mennek az újabb és újabb platformokra, azért még 2022-ben is azt gondolom ez lesz a meghatározó, pláne a hozzám hasonló B oldalas boomereknek. Szóval táruljon fel ÖkopatóPál a természetvédész online világmegváltása, transzparencia forevör meg ilyenek.

Viszont amiért visszatértem a gyökerekhez azaz a blog.hu felületéhez ennek a számomra nagy (de az emberiség számára igen apró) eseménynek a megünnepléséhez, az nem más hogy volt pár rossz élmény, a facebook frissítései közt könnyen elvesznek a tartalmak, meg hát hiába a világ legnagyobb oldala, azért a keresést megoldani a világ minden pénzéből sem tudják (nem is akarják?), így sokszor igen korlátosan használható.

Történt ugyanis hogy eszembe jutott, hogy 1000 fős csoportgazdaként kicsit elnosztalgiáznék a korábbi jegyzeteimen, ahol a kapcsolati hálómat próbáltam kibontani, de ugye azokat a face száműzte valami hátsó szeneskamrába (nemes egyszerűséggel egybetette a világ összes jegyzetét, és keresd meg a sajátod akarod júzerkám...).

Hát melléfogott én megkeresgéltem őket, és akkor most szépen átmentem ide őket, és kicsit fel is frissítem mi az aktuális helyzet.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása